28 Januari 2017

Hej! 
 
Idag är det lördag och idag har jag tillbringat dagen med att jag har träffat min kompis Elisabeth och vi tog en fika på Espresso house i Sundbyberg och det var så himla mysigt. Jag tog en chailatte som var väldigt länge sen jag drack och den är fortfarande lika god sedan tog jag en kladdkaka till det.
Vi träffades bara en snabb stund för att hon skulle jobba.
Sedan så åkte jag hem till min katt Mimmi för att jag är kattvakt åt henne när pappa och Lotta är på Gotland :)
 
Hoppas att ni har en mysig lördag kväll <3 
 
 
 

26 Januari 2017

Hej!
 
Nu har jag verkligen inte bloggat på ett tag hehe har typ gått mer än en vecka. Det är för att jag inte har något att blogga om, men idag har jag lust att blogga och det är att jag har börjat att eller jag är klar med den efter typ 3 dagar och då snackar jag såklart om serien SKAM. Den är så himla bra så, idag har jag precis avslutat säsong 3. SKAM är en ungdomserie som handlar om vänskap, kärlek, sex, fest och svek och i första säsongen får man följa en tjej som heter Eva, andra säsongen får man följa en tjej som heter Noora, sedan den sista säsongen får man följa en kille som heter Isak. 
Den säsongen jag tyckte om bäst var 2 där man fick följa Noora och hennes pojkvän William eller käreste som det heter på norska och säsong 3 gillade jag också.
 
Känns som jag har den sista personen som har sett SKAM men jag gillade den verkligen så nu väntar man bara på säsong 4 om det kommer :)
 
Om har missat det så är det att bara att börja att titta ;)
 
 
 

15 Januari 2017

Tokyo Mew Mew - Ichigo
 
Mermaid Melody - Nanami Luchia
 
 

RSS 2.0