Mys Fredag!

Hej!
 
Igår så var det som sagt fredag och då åkte jag till Arbetsförmedlingen och hade ett möte och det roliga var att min kompis Lina skulle också ha möte där samma tid och plats xD för jag pratade med henne om vi kunde ses och då sa hon att hon också skulle dit haha så vi träffades då efter det då hahah lite kul faktiskt.
Så vi tillbringade dagen med lunch på Burger King och så fönstershoppade vi. Senare på dagen så tog vi en mysig fika på Tastys och dom har verkligen en god varm choklad.
 
Och nu idag så är det lördag och det är verkligen mysigt med lördag tycker jag för då kan man bara mysa i soffan eller sängen och titta på film eller det som jag har tillbringat dagen med att titta på youtube xD
 
Imorgon söndag så släpper Emil Beer sitt doftljus och det är det då en youtuber som har namnet Ijustwanttobecool och i varje mukbang dom gör så brukar alltid då Emil tjata om doftljus ni som har sett videosarna vet vad jag pratar om haha så nu släpper han det på rikigt. Ska verkligen försöka få tag på ett så blir det en liten tidig julklapp till mig från mig ;)
 
I veckan som kommer så ska jag på ett möte med en arbetsgivare och hoppas att jag kan få ett jobb och då ska min handläggare från Arbetsförmedlingen följa med, så det hoppas jag att det kommer att gå bra.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0