New Sweater!

Hej!
 
Häromdagen så var jag inne på JFR.se och hittade en hahah underbar tröja med en rolig emoji som är poop hahah tycke väldigt mycket om den, men jag visste inte om jag skulle köpa den för att den var ganska dyr :/ men när jag gick in igår igen och kollade så var den på rea :D och ja köpte då den direkt. Tyvärr så är den slutsåld just nu. Den skulle ha kostat 349:- men jag köpte den för 100:- :O 
OMG vad glad jag blev xD så nu väntar jag på den och när det kommer så ska jag fota den när jag har tröjan mig så att ni får se hur den sitter på. 
Ja vad spännande!!! ;D
 
 

Present!

Hej!
 
Igår så träffade jag min kompis Elisabeth och då åkte vi till donken och tog en fika. Asså deras smoothies är så himla goda speciellt jordgubb och banan mums! ;)
Och nu så har Elisabeth körkort så vi åkte då bil dit hahah det är så ovant att se henne köra bil xD men det var kul att åka med ;)
Sedan så fick jag min födelsedagspresent av henne och jag trodde helt ärligt att det var ett riktigt objektiv som man brukar ha till sin systemkamera, men det var en mugg som var formad som ett objektiv hahaha det var lite roligt, men så klart så älskar jag presenten <3
Tack så mycket Elisabeth <3
 
 
 
 

Hello!

Hej!
 
Hoppas att allt är bra med er! 
Jag hoppas verkligen att ni gillade kläderna jag la upp i förra inlägget väldigt somrigt som jag kommer att ha i sommar så fort värmen börjar att ta fram. För är det bara jag som såg att det snöade häromdagen :O trodde aldrig att det skulle börja snöa när det har varit varm vår väder jätte konstigt, men det är ju Sverige eller hur? ;)
 
Hoppas också att ni har haft en mysig helg. Det jag har gjort är att jag har åkt till Finland med bara med min pappa och det var sååå himla mysigt. Då åkte vi till Helsingfors med Silja Linje Serenade favorit båten som vi brukar åka med. Det var inte bara mysigt utan roligt också.
Resan var då lite för mig också för att jag har fyllt år :D HELA 21år herregud kändes inte så länge sen man var 20 hahah xD men det var verkligen en trevlig liten resa ;)

RSS 2.0