We are the heroes

Hej!
 
Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men som sagt så är det verkligen skolan som stressar mig jag vet att jag inte behöver vara det, men någonstans i tanken så finns det lite stress för skolan. Sen är det inte långt kvar till studenten jag minns verkligen första dagen på Mälargymnasiet eller Samgymnasiet som det hette då :P jag minns att det var fint väder haha sen kommer jag ihåg att jag gick lite fel :P för jag gick en konstig väg tydligen och då kom jag till HTS-gymnasiet som ligger mitt e mot K-huset som jag skulle till frän början hahaha xD aja nu är jag helt säker på att jag hittar till K-huset ;) 
Sedan kommer jag även ihåg min outfit och jag ångrar nu att jag hade dom kläderna haha för jag vet att jag hade en rosa lång tröja på mig ;P
 
Sedan blev jag även glad i helgen att Måns Zelmerlöw VANN hela EUROVISION SONG CONTECT 2015!!! :D We are the heroes ;)
 
Och nu denna vecka så ska jag ta en bloggpaus för jag har så otroligt mycket att göra i skolan nu, så på fredag kommer det nog ett inlägg efter skolan så vi ses då ;)
 

Samsung galaxy S6

Hej!
 
Nu så har min nya mobil kommit är så himla glad för den, så nu kan jag inte släppa den i från mig haha xD
 
Och sen så har jag inte bloggat på ett tag och det är för att det har varit mycket i skolan och jag känner att jag vill göra det först framför bloggen liksom, sen så är det verkligen inte långt kvar till studenten 2veckor fatta 2 hela veckor kvar kan kanppt fatta det!!! För det kändes typ ett år sen man började på gymnasiet och nu har det helt plötsligt gått tre år. Sen så är jag helt klar med Svenskan och Religionen och det känns så himla skönt. Då har jag typ bara några ämmen kvar att göra så hoppas att man nu hinner med dom :P
 
 

Kan inte mobilen komma snart...

Hej!
 
Förra helgen så åkte jag med min pappa till elgiganten och skulle då köpa en ny mobil till mig, och jag har beställt samsung galaxy S6 och jag är så himla taggad tills den kommer och jag orkar verkligen inte att vänta mer, så jag hopps verkligen att den kommer snart. Den nuvarande mobilen jag har nu är Galaxy S3 :)
 
Idag så har jag varit ledigt från skolan för att gymnsiearbetet är helt klart och rapporten om den ska vi skriva om nästa vecka, så det var skönt att få vara helt ledig denna onsdag. Sedan så börjar nu långhelgen torsdag till söndag yaaay! :D vet inte riktigt vad jag ska hitta på men just nu ska jag bara ta det lungt ;)

RSS 2.0