Mysig regn dag!

Hej!  
Idag har det stort sett regnat hela dagen jätte trist tycker jag, men det hindrade mig inte att träffa Elisabeth ;) 
Efter skolan så åkte jag då till T-centralen och mötte upp henne där, sedan så gick vi till Gallerian i stan och gick in i olika affärer och jag köpte då två stycken tröjor från HM och den ena är på bilden nedan, en vit söt topp/tröja bara för 50:-  den andra var ett linne med 7up loggan på alltså den där läskedrycken som är så god :)
Sen så hade vi en mysig fika och sen så drog vi hem.
 
 
 
 

Buttterfly

 
 
 Detta blev mitt resultat på våran foto uppgift som handlade om 3D. Blev riktigt nöjd faktiskt och det tyckte även min lärare och det är ju postitivt ;) 
Sen så har jag även fler bilder men dom här två blev helt klart bäst och jag har även redigerat dom i photoshop så att det blev mer ljus och kontrast på den som är i färg. Sen den som är svartvitt så hållde jag mest på med kurvor så att den blev lite mörkare och sedan så tog jag lite mer ljus i den, och jag blev jätte nöjd med resultaten på båda bilderna :) Photoshop 4 ever in my heart <3

Sjuk!

Hej!
 
Idag så stannade jag hemma från skolan för jag kände att jag inte mådde så bra, men imorgon så tror jag att jag kommer att åka tillbaka till skolan. :)
 
Det som jag läste i tidningen idag var att nu ska alla tåg vara inställda i 7 hela veckor, fatta 7 veckor -.- det är för att de inte har byggt klart Mälarbanan och då, så måste dom ställa in tågen. Så nästa vecka så gäller det bara bussar fy vad jobbigt ändå för då måste man passa deras tid och gå upp mycket tidigare på morgarna för att det tar längre tid med buss en tåg.
 
Men idag så har det inte hänt så mycket har mest tagit det lungt för jag har haft huvudvärk och illamående, inte kul, men nu så känner jag mig lite bättre :)

RSS 2.0